Plata in rate

Pe www.surubhouse.ro puteti achita comenzile folosind cardul de credit Card Bonus de la Garanti Bank in 2, 4 ori 6 rate fara dobanda sau alt comision suplimetar.
Pentru a achita comanda dvs. curenta prin unul din cardurile de mai sus urmati urmatorii pasi:

1. Adaugati produsele care va intereseaza in cos;
2. Dupa ce ati adaugat toate produsele care le doriti in cos, apasati Finalizare din pagina sau blocul cosului;
3. Completati campurile informatii de livrare si informatii de facturare solicitate in pagina de finalizare (daca sunt identice puteti bifa. Este identica cu cea de livrare. si platforma va completa automat datele dvs. de livrare si in campurile de facturare). Daca sunteti client existent si sunteti autentificat pe site-ul nostru veti putea alege din adresele folosite in comenzi precedente fara a mai fi nevoie sa completati din nou toate datele.
4. Selectati modalitatea de livrare dorita;
5. La modalitatea de plata selectati "MobilPay Credit Card sau Rate Lunare (2,4 sau 6 rate);
6. Selectati numarul de rate in care doriti sa achitati comanda;

In campul "Alte informatii" introduceti orice alte informatii considerati utile pt. finalizarea cu succes a comenzii dvs. Nu introduceti datele societatii, daca tranzactia este una pentru o societate comerciala, acestea se preiau automat in functie de numele societatii si judetul din care face parte (verificati daca numele societatii este scris de forma SC [Nume societate conform CUI] SRL/SA/etc.).

7. Dupa ce ati introdus toate datele soliciate, apasati Previzualizare comanda, verificati daca datele preluate sunt corecte si daca sunt, apasati Plateste Comanda, in caz contrar, apasati Inapoi si corectati datele incorecte.
8. Daca aveti activata optiunea Verified by VISA sau MasterCard Secure Code veti fi redirectionat pe o pagina suplimentara in care vi se va solicta parola dvs.
9. Daca plata a fost efectuata cu success, veti fi redirectionat inapoi pe site-ul nostru unde vi se va confirma ca am primit cu succes comanda dvs. si plata a fost inregistrata. Daca apare orice eroare in procesul de plata al comenzii, veti fi redirectionat inapoi pe site-ul nostru in pagina de finalizare a comenzii, vi se va afisa eroarea aparuta si veti putea alege alta modalitate de plata sau repeta operatia cu alt card.

Va rugam sa nu intrerupeti incarcarea paginilor procesatorului de carduri si sa asteptati redirectionarea acestuia pt. a preveni erorile in procesarea platii.

Daca intampinati orice fel de dificultati, nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi toate informatiile de care aveti nevoie sau va vom asista pentru finalizarea cu success a comenzii.