Livrarea produselor

Livrarea produselor

Termenul standard de livrare a produselor este de doua zile lucratoare ( daca nu se specifica un alt termen de livrare in cosul de cuparaturi ), din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri ) şi/sau din momentul în care a fost facută plata - în caz de plată anticipată (Ordin de plată, plata cu cardul).

Produsele comercializate de catre surubhouse.ro se livreaza prin intermediul firmelor de curierat rapid national.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Vânzătorul S.C EURO FLY DISTRIBUTION S.R.L va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor numai pe teritoriul României.

S.C EURO FLY DISTRIBUTION S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților sau prin intermediul e-mail-ului.

Livrarea se va efectua în termenul de livrare confirmat la data validării telefonice a comenzii. La livrare este necesară semnătura de primire după verificarea conținutului pachetului în prezența reprezentantului firmei de curierat rapid.

Orice reclamație ulterioară în legătură cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptată de către S.C EURO FLY DISTRIBUTION S.R.L.

În perioada sărbătorilor de Paște, de Iarnă sau a evenimentului Black Friday, durata maximă de procesare a comenziilor poate crește.


Durata de livrare

Pentru produsele care sunt semnalizate in site "In stoc", termenul de livrare este de 24 - 48 ore lucratoare calculate de la primirea e-mailului de confirmare a comenzii.

Pentru produsele care au in plus in partea de jos a pagini un alt termen de livrare cum ar fi 3-5 zile lucrtoare sau 7-14 zile lucratoare trebuie luat in coniderare acest termen.


Termeni de transport si expediere

In cazul in care transportorul nu gaseste destinatarul la adresa mentionata pe colet in intervalul stabilit, acesta poate efectua livrarea in ziua urmatoare. In cazul in care coletul nu poate fi livrat in mod repetat acesta va fi returnat catre Surubhouse.ro. In aceasta situatie clientul poate efectua o noua comanda, de aceasta data costul transportului revenind catre destinatar.

Daca livrarea coletului esueaza de doua ori din motive independente de SC. EURO FLY DISTRIBUTION SRL sau de firma de transport, clientul va trece in regim de plata in avans.

Surubhouse isi rezerva dreptul de a reprograma sau intarzia un transport in cazul unor cauze de forta majora (inundatii, drumuri impracticabile) livrarea coletelor facandu-se doar pana in zonele practicabile.