Conform legislatiei in vigoare OUG 34/2014 (actualizata), dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

Magazinul nostru va ofera posibilitatea returnarii produselor achizitionate in termen de 14 de zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului, in conditiile prezentate mai jos:

- in primele 14 zile de la receptionarea produselor se poate solicita rambursarea contravalorii acestora

- pe toata durata celor 14 de zile se poate solicita inlocuirea produselor


Procedura pentru returnarea produselor:
Pentru returnarea produselor, va rugam completati formularul de retur de mai jos sau trimiteti o solicitare in scris pe adresa de email estradanasaud@yahoo.com, care sa contina Nume, Prenume, Telefon, Email, Numar Factura, Data Facturii, Produs(e), Motivul Returnarii, Solutia Aleasa (inlocuire produs/banii inapoi) Banca si Contul IBAN (in cazul solicitarii contravalorii) sau sa ne contactati prin orice alta metoda si sa ne furnizati datele respective.


Recomandari pentru returnarea produselor:
Marfa se returneaza in forma sa originala, cu accesoriile aferente, fara a prezenta urme vizibile de folosire sau de uzura, cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra.
Returul se face prin colet cu aceasi firma de curierat rapid cu care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client.
Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in cel mult 14 de zile calendaristice de la receptionarea returului.


Exceptii de la returnarea produselor fac:

a. Produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

b. Produsele achizitionate pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul nostru si necesita achitarea unui avans);

c. Produsele care au licente software;

d. Consumabile (acumulatori, mufe, cablu, etc)


Foarte important:

SC ESTRADA SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, aceste taxe pot avea o valoare intre 10 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale al coletului si/sau produsului.
Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.