14 zile drept de retur

Garantie 100%

Noi, la surubhouse stim ca pentru a alege produsul perfect pentru tine, trebuie sa il scoti din cutie, sa il vezi si sa il atingi. Astfel iti oferim posibilitatea de a cumpara orice produs disponibil in oferta noastra, iar daca din orice motiv, nu ești 100% mulțumit de produsul pe care l-ai cumpărat, poți să îl returnezi în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier.

Orice modificare a stării produsului față de modul în care a fost livrat sau deteriorarea ambalajului original ce face imposibilă vânzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusă unor taxe administrative de readucere a produselor la starea în care au fost livrate. Taxele sunt cuprinse între 0 și 50% din valoarea inițială a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat de către Vânzător, către Client la recepționarea produselor deteriorate / modificate.


Produse cu defecte

Poți returna orice produs pe care îl primești cu defect de fabricație, în termen de 14 zile de la data livrării.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care au fost deteriorate de către cumparator: urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile.

Trebuie să returnezi produsele în ambalajul original, însoțite de etichetele inițiale, intacte, certificatul de garanție în original, dacă a fost emis de producător/ distribuitor și toate documentele cu care ți-au fost livrate.


Cadouri si produse de acelasi fel

Dacă produsele pe care ți le-am livrat au fost însoțite de eventuale cadouri, când returnezi produsele trebuie să returnezi si cadourile.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul produselor le putem accepta doar dacă sunt sigilate.

Se acceptă maxim returul a 3 (trei) produse în decursul unui an calendaristic, pentru fiecare client.


ACTE OBLIGATORI CARE TREBUIE ATASATE IN CAZUL RETURULUI LA 14 ZILE SI IN CAZUL PRODUSELOR IN GARANTIE

FACTURA

CERTIFICAT DE GARANTIE IN ORIGINAL

De asemenea formularul de retur, trebuie completat cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data ridicării / primirii produsului. Formularele completate după 14 zile calendaristice nu vor fi luate în considerare.

Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la denunțarea contractului. Se recomandă utilizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produsului.